Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor az élet igazol

korrupció Blatter FIFA UEFA Platini Beckenbauer

Jó reggelt, gyerekek! A világmédiában és az érintett szerveknél ma reggel folytatódott közel két hónappal ezelőtti vaskos bejegyzésünk. Sokat hozzátenni ehhez nem szüséges, egyszerűen bökj rá a mostani epizódra (magyarul itt és itt), ennyi. Gyanítjuk, hamarosan ismét jelentkezni fogunk. Addig talán gyorsan fusd át posztjainkat (jobbra lent): hátha további ihletet kapsz a jövőhöz...

korrupció Blatter FIFA UEFA Platini Beckenbauer

FIFA-n fütyülő rézangyal

0 Tovább

FIFA-n fütyülő rézangyal

FIFA UEFA Blatter Platini Beckenbauer korrupció foci EB 2016 Franciaország

Napokon belül nemcsak az EB-selejtezőknek vége.

Könnyen lehet, lőttek a sport, futball iránti maradék illúziónknak is. Európa gondosan ápolt, mutatós zöld gyepe vérre menő csatatérré vált. Fű alatt, fölött, hátsó gyepen, vadiúj stadionokban. Mi ez a látványos mozgósítás?

Az idei angyalka decemberben mást akar látni a karácsonyfa alatt. Világos az is, hogy sokaknak máshol lesz felállítva, mint eddig. De kiknek, mikor, mire, miért szól, hív a kürtszó? Vagy ez már harsona?

Aranyként eladott trombitaréz

FIFA UEFA Blatter Platini Beckenbauer korrupció foci EB 2016 Franciaország

Mert attól, hogy valaki itt-ott belenget, nincs ilyen fölfordulás. Azt is tudjuk, hogy erősebb kutya élvez, s persze kupacra teszi a dolgát. De ez itt már nyílt (hat)alomátvétel. Nem holmi kiképzőtelep, akadémia, puccs, álterror. Válogatott keretek és mandátumok helyett másra köteleznek a behívók.

Na, gyere csak Te is szépen velem, kiskomám...

FIFA UEFA Blatter Platini Beckenbauer korrupció foci EB 2016 FranciaországVégtére nem zavart bennünket, hogy a politikai illetve üzleti uniform először a médiában, majd a sportban is dress code lett. Hisz akár füttyszót, akár csengettyűt hallottunk, jól be tudtuk azonosítani. De ezek itt már félre nem érthető, más hangok. Más fajsúlyú hangszerekből, más nóták. Ez már nem propaganda. Nem terrorism. Nem racism. Ez no respect.

Ráadásul Jézus nem is karácsonykor született. Akkor mit ünnepeltünk eddig? Ennyire látványosan?

Jövőre foci EB. Franciaországban. Könnyen lehet, Platini nélkül. Buhhh.... 2018-ban futball VB Oroszországban. Mire gondoljunk, rézfaszú bagoly?

0 Tovább

luftball

blogavatar

HUNGARICUM◄ Ez az oldal illetve közösség azért jött létre és működik, hogy ilyen 30 év (1986-2015) soha többé ne ismétlődhessék meg a magyar labdarúgásban. https://www.facebook.com/luftball/

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek