Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mameluk Labdarúgó Szövetség

magyar futball válogatott MLSZ koncepció stratégia korrupció kiválasztás edzők felkészülési meccsek Andorra Luxemburg foci VB 2018 Oroszország


"Mennyibe is fáj évente/havonta ez a néphülyítés? Ez az államilag fenntartott dilettantizmus, bornírtság, az igazi szakembereket kirekesztő, ellehetetlenítő kontraszelekció, a közpénzből (is) finanszírozott korrupció és szurkolóüldözés, ez a támogatott, szervezett szélhámosság?
Mi változott??? Meztelen csapat luxussötétségben.
Felelősök, haszonélvezők, kitartottak, kasztráltak, név szerint - hol vagytok?"
2017. június 8. Andorra-Magyarország 1:0 
2017. november 9. Luxemburg-Magyarország 2:1

Ugyanezen a napon VB-selejtező rájátszás: Észak-Írország - Svájc 0:1,  Horvátország - Görögország 4:1

0 Tovább

Andorra undora

válogatott magyar futball MLSZ utánpótlás Storck foci VB 2018 Oroszország Andorra
Andorra-Magyarország 1:0, VB-selejtező

Nem gondoltuk, hogy 1 évvel a sikeres EB-szereplés után facebook-oldalunkon új borítóképet kell használjunk. Vajon ez meddig lesz aktuális? Újabb 30 évig? Vagy a magyar kupacsapatok ismét tesznek róla, hogy augusztusig egy éven belül a harmadikat kell majd kitennünk. Elvégre luftballban is három a magyar igazság.
Mennyibe is fáj évente/havonta ez a néphülyítés? Ez az államilag fenntartott dilettantizmus, bornírtság, az igazi szakembereket kirekesztő, ellehetetlenítő kontraszelekció, a közpénzből (is) finanszírozott korrupció és szurkolóüldözés, ez a támogatott, szervezett szélhámosság?
Több mint 6 évvel ezelőtti anyagunk: http://luftball.reblog.hu/tudasexport
Mi változott??? Meztelen csapat luxussötétségben.

Felelősök, haszonélvezők, kitartottak, név szerint - hol vagytok???

válogatott magyar futball MLSZ utánpótlás Storck foci VB 2018 Oroszország Andorra

1 Tovább

Kora húsvéti hidegzuhany

kapusok edzők foci VB 2018 Oroszország címerek jelképek kabalafigurák Brazília
Óriási meccs volt a Brazília-Uruguay (2:2), mi most mégis egy másik, szintén elképesztő VB-selejtezőről írunk - nem véletlenül.

A fantasztikus Guatemala - USA derby után ugyanis nagy bajban a világbirodalom!  Három selejtezőmeccsük "eredményeképp" szinte minden esélyük elszállt, hogy ott legyenek két év múlva Oroszországban. (Már ha egyáltalán akartak, persze.)

A rokonszenves guatemalaiak szinte önkívületben kezdték a meccset, végig szívvel-lélekkel, esetenként transzban futballoztak - és 2:0-ra hazavágták Klinsmannékat!

Plusz élmény, hogy a mérkőzést gyakorlatilag félhomályban játszották. :D

Nézd meg az összefoglalót, érdemes! 

kapusok edzők foci VB 2018 Oroszország címerek jelképek kabalafigurák Brazília

Végezetül: a guaték szövetségi címere igazán üdítő színfolt a sok unalmas, elcsépelt, ötlettelen futballszimbólum között.

Sőt, nyugodtan bekerülhet akár a húsvéti tojásos kosárba is: bámuljanak és ácsingózzanak csak a locsolkodók!

0 Tovább

FIFA-n fütyülő rézangyal

FIFA UEFA Blatter Platini Beckenbauer korrupció foci EB 2016 Franciaország

Napokon belül nemcsak az EB-selejtezőknek vége.

Könnyen lehet, lőttek a sport, futball iránti maradék illúziónknak is. Európa gondosan ápolt, mutatós zöld gyepe vérre menő csatatérré vált. Fű alatt, fölött, hátsó gyepen, vadiúj stadionokban. Mi ez a látványos mozgósítás?

Az idei angyalka decemberben mást akar látni a karácsonyfa alatt. Világos az is, hogy sokaknak máshol lesz felállítva, mint eddig. De kiknek, mikor, mire, miért szól, hív a kürtszó? Vagy ez már harsona?

Aranyként eladott trombitaréz

FIFA UEFA Blatter Platini Beckenbauer korrupció foci EB 2016 Franciaország

Mert attól, hogy valaki itt-ott belenget, nincs ilyen fölfordulás. Azt is tudjuk, hogy erősebb kutya élvez, s persze kupacra teszi a dolgát. De ez itt már nyílt (hat)alomátvétel. Nem holmi kiképzőtelep, akadémia, puccs, álterror. Válogatott keretek és mandátumok helyett másra köteleznek a behívók.

Na, gyere csak Te is szépen velem, kiskomám...

FIFA UEFA Blatter Platini Beckenbauer korrupció foci EB 2016 FranciaországVégtére nem zavart bennünket, hogy a politikai illetve üzleti uniform először a médiában, majd a sportban is dress code lett. Hisz akár füttyszót, akár csengettyűt hallottunk, jól be tudtuk azonosítani. De ezek itt már félre nem érthető, más hangok. Más fajsúlyú hangszerekből, más nóták. Ez már nem propaganda. Nem terrorism. Nem racism. Ez no respect.

Ráadásul Jézus nem is karácsonykor született. Akkor mit ünnepeltünk eddig? Ennyire látványosan?

Jövőre foci EB. Franciaországban. Könnyen lehet, Platini nélkül. Buhhh.... 2018-ban futball VB Oroszországban. Mire gondoljunk, rézfaszú bagoly?

0 Tovább

luftball

blogavatar

HUNGARICUM◄ Ez az oldal illetve közösség azért jött létre és működik, hogy ilyen 30 év (1986-2015) soha többé ne ismétlődhessék meg a magyar labdarúgásban. https://www.facebook.com/luftball/

Utolsó kommentek